Over ons

Noord Solar Drachten

Ons verhaal

Voor u, voor ons, voor iedereen. Bij Noord Solar Drachten zijn we elke dag bezig met het werken voor een betere wereld.

Wij zijn elke dag hard bezig voor u en tegen de opwarming van de aarde. Elke dag hard aan het werk om onze missie te realiseren: de wereld helpen door het opwekken van groene-energie. Maar, dit is niet het enige waar we druk mee bezig zijn. Ook zijn we elke dag bezig om ervoor te zorgen dat niet alleen u, maar ook vele anderen kunnen profiteren van zonnepanelen. Zonnepanelen zijn namelijk niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. U zult bij ons de aandacht en kwaliteit krijgen die u verdient. En dit zorgt er uiteindelijk voor dat we niet alleen voor u de nummer 1 leverancier kunnen zijn, maar dat wij dat samen kunnen zijn voor het milieu. 

Missie

De missie bij Noord Solar Drachten is om een schone en duurzame omgeving te creëren in het noorden van Nederland. Dit willen we bereiken door zoveel mogelijk mensen te voorzien van zonnepanelen. Met het oog op het milieu en uw portemonnee, is het ons streven om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Visie

Onze droom is dat alle huishoudens in het noorden van Nederland zonnepanelen hebben. We willen dit doel bereiken door onze kennis, producten en diensten met u te delen. In overleg met u zoeken wij gezamenlijk naar de beste manier om samen te werken met de zon.

Kernwaarden

  • Betrokken: Door het beste voor te hebben met u, willen wij graag betrokken zijn bij het gehele proces. Om zo de juiste resultaten en doelen te behalen. Samen sparen is beter dan alleen.
  • Gedreven: We hebben bij Noord Solar Drachten een jong team dat hard werkt voor een mooiere toekomst.
  • Milieubewust: Bij Noord Solar Drachten willen we voor iedereen een betere wereld. En dat begint bij onszelf.

Aantal panelen & besparen

0
Geplaatste zonnepanelen
0
Aantal klanten